“Dit is het grootste bedrog dat ooit is gepleegd op een nietsvermoedend publiek”

Dr. Roger Hodkinson:

  • Huisarts in het Verenigd Koninkrijk en Canada
  • Staf patholoog, Misericordia Ziekenhuis, Edmonton, Alberta
  • Patholoog bij de Medical Examiner’s Office, Edmonton, die de doodsoorzaak bij de autopsie vaststelt.
  • Assistent-professor, Faculteit Geneeskunde, Universiteit van Alberta, met uitgebreide onderwijsverantwoordelijkheden.
  • President, de Alberta Society of Laboratory Physicians
  • Voorzitter van het Royal College of Physicians and Surgeons Examination Committee in General Pathology, Ottawa.
  • Laboratorium accreditatie inspecteur voor het College van Artsen en Chirurgen van Alberta
  • CEO van Stirrat Laboratories, een groot privaat medisch laboratorium in Edmonton, Alberta.
  • CEO en medisch directeur van een IME-bedrijf: Western Medical Assessments Corporation, Edmonton, Alberta

Op 13 november 2020 hield Roger Hodkinson een toespraak op een openbare hoorzitting van de gemeenteraad in Edmonton, Alberta, Canada. Zijn toespraak is over de hele wereld door honderdduizenden, wellicht miljoenen mensen beluisterd. Uitspraken als die Roger Hodkinson doet, zijn inmiddels echter al door duizenden (top)artsen en (top)wetenschappers en Nobelprijswinnaars van over de hele wereld gedaan. Uniek is misschien echter de toon waarop deze arts zich richt tot de wereld. Want Roger Hodkinson is woedend.

Bron: Bitchute

Wat nu volgt is het transcript van bovenstaande audio-opname.

“Meneer de voorzitter, dit is Dr. Hodkinson. Ik wil u laten weten dat ik klaar sta.”

“Oh oké. Nou, we zouden graag van u willen horen; het woord is aan u.”

“Dank u wel, en ik stel het op prijs dat ik de kans krijg om u te spreken over deze zeer belangrijke zaak. En wat ik ga zeggen is lekentaal en onomwonden. Het is contra-narratief. En omdat u niet denkt dat ik een kwakzalver ben, ga ik kort mijn kwalificaties uiteenzetten, zodat u kunt begrijpen waar ik vandaan kom in termen van vakkennis in dit alles. Ik ben een medisch specialist in pathologie, waaronder virologie. Ik ben opgeleid aan de universiteit van Cambridge in het Verenigd Koninkrijk. Ik ben de ex-president van de afdeling pathologie van de medische vereniging. Ik was eerder een assistent-professor in de faculteit geneeskunde, waar ik veel heb lesgegeven. Ik was voorzitter van het Royal College of Physicians of Canada Examination Committee in Pathology in Ottawa. Maar meer ter zake, ik ben momenteel directeur van een biotechnologiebedrijf in Noord-Carolina dat een COVID-19 test verkoopt. En ik weet misschien, zou je kunnen zeggen, een klein beetje over al deze dingen.

Het komt er gewoon op neer dat er volstrekt ongegronde publieke hysterie is, gedreven door de media en de politiek. Het is schandalig. Dit is het grootste bedrog dat ooit is gepleegd op een nietsvermoedend publiek. Er kan absoluut niets worden gedaan om dit virus onder controle te krijgen dan alleen het beschermen van oudere, meer kwetsbare mensen.

Het moet worden gezien als niets meer dan een ernstig griepseizoen. Dit is geen ebola, het is geen SARS. Het is de politiek die geneeskunde speelt. En dat is een zeer gevaarlijk spel. Er is geen enkele actie nodig anders dan wat we vorig jaar deden toen we het kregen en ons niet lekker voelden – we bleven thuis, we namen kippennoedelsoep, we zochten oma niet op, en besloten zelf wanneer we weer aan het werk zouden gaan. We hadden niemand – hadden niemand nodig – om het ons dat voor te schrijven.

Maskers zijn compleet nutteloos. Er is geen enkel bewijs voor hun effectiviteit. Papieren maskers en stoffen maskers zijn gewoonweg deugd-signalering. Ze worden meestal niet eens effectief gedragen. Het is volkomen belachelijk om deze betreurenswaardige ondeskundige mensen – ik zeg dat niet in een pejoratieve zin – te zien rondlopen als lemmingen, die zonder enige kennis gehoorzamen, om het masker op hun gezicht te zetten. Social distancing is ook nutteloos omdat COVID wordt verspreid door aërosolen die ongeveer 30 meter afleggen voordat ze landen. En sluitingen hebben zulke vreselijke ongewenste gevolgen gehad; ze zouden… morgen overal open moeten zijn, zoals werd gesteld in de Great Barrington Declaration die ik voorafgaand aan deze bijeenkomst heb laten circuleren.

“En een opmerking over het testen. Ik wil graag benadrukken dat ik werkzaam ben op het gebied van testen voor COVID. Ik wil graag benadrukken dat positieve testresultaten niet – onderstreept in neon – een klinische infectie betekenen. Het leidt alleen maar tot hysterie bij het publiek, en alle testen moeten stoppen, tenzij je een of ander ademhalingsprobleem aan het ziekenhuis rapporteert. Het enige wat gedaan moet worden is de kwetsbare personen beschermen, en ze allemaal in de verpleeghuizen die onder uw toezicht staan, alle drie tot vijfduizend internationale eenheden vitamine D per dag geven, wat de kans op een infectie aantoonbaar drastisch vermindert.

“En ik wil u er allemaal aan herinneren dat, gebruikmakend van de eigen statistieken van de provincie, het risico op overlijden onder de 65 jaar in deze provincie één op de 300.000 is. Eén op driehonderdduizend. Dat moet u zien te begrijpen. De omvang van de reactie die u onderneemt zonder dat er bewijs voor is, is volstrekt belachelijk, gezien de gevolgen van het handelen op een manier die u voorstelt. Allerlei soorten zelfmoorden, bedrijfssluitingen, begrafenissen, bruiloften etc. etc. Het is gewoonweg schandalig. Het is gewoon weer een ernstige griep, je moet dit goed beseffen. Laat de mensen hun eigen beslissingen nemen. Bemoei je niet met de medische zorg. U wordt om de tuin geleid door het hoofd van de gezondheidsdienst van deze provincie.

Ik ben absoluut woedend dat dit zover is gekomen. Het moet allemaal morgen stoppen. Dank u wel.

Bron: Dr. Roger Hodkinson – transcript, 18 november 2020.


Video: toespraak met Engelstalige ondertiteling

Bron: Bitchute