Ivermectine, een wondermidel?

Ivermectine?

  1. In 2015 is de Nobelprijs toegekend aan ivermectine: Het middel heeft het wetenschappelijke paradigma veranderd en het medicijn levert “het grootste profijt voor de mensheid” op.
  2. Op de markt sinds 1987 voor menselijk gebruik, sinds 1996 goedgekeurd door de FDA, zijn
  3. meer dan 3,5 miljard dosissen wereldwijd toegediend.
  4. Het staat op de Lijst Essentiële Medicijnen van de WHO uit 2021 en
  5. volgens een artikel in Nature is het geneesmiddel met een “extreem goed veiligheidsprofiel” een “wondermiddel“.
  6. “Het octrooi op ivermectine verliep in 1996, wat betekent dat farmaceutische bedrijven geen grote winsten kunnen maken bij de verkoop ervan. Het wordt onder licentie geproduceerd en kost slechts $2 voor een kuur“.
  7. Sinds 2012 liet onderzoek zien dat het ook ingezet kon worden als antiviraal middel.
  8. Maar het goede nieuws houdt hierbij niet op want er zijn steeds meer aanwijzingen dat het middel werkt bij een zeer breed scala van ziekten.”

Nobellezing “Ivermectine: Een reflectie op eenvoud”

William C. Campbell sprak zijn Nobellezing uit op 7 december 2015 in Aula Medica, Karolinska Institutet in Stockholm. Hij werd ingeleid door professor Jan Andersson, adjunct-lid van het Nobelcomité voor Fysiologie of Geneeskunde.”

“Gevolgen zijn niet te meten”

“De gevolgen in termen van verbeterde menselijke gezondheid en verminderd lijden zijn niet te meten.”

Bron: Nobelcomité voor Fysiologie of Geneeskunde

Nature: “Raadselachtig veelzijdig “wondermiddel” blijft verrassen en de verwachtingen overtreffen”

“In het afgelopen decennium is de wereldwijde wetenschappelijke gemeenschap de ongeëvenaarde waarde gaan inzien van een buitengewoon geneesmiddel, ivermectine, dat afkomstig is van één enkele microbe die werd opgegraven in de bodem van Japan.”

“Vandaag blijft ivermectine wetenschappers verrassen en opwinden en ziet het er steeds meer naar uit dat het kan helpen de wereldwijde volksgezondheid te helpen verbeteren door een uiteenlopende reeks ziekten te behandelen, waarbij zijn onverwachte potentieel als antibacterieel, antiviraal en antikankermiddel bijzonder buitengewoon is.”

Antikanker

“Er zijn steeds meer aanwijzingen dat ivermectine een belangrijke rol kan spelen bij de behandeling van een aantal vormen van kanker. Van de avermectines is bekend dat zij een uitgesproken antitumoractiviteit bezitten…”

Ivermectine in Japan

Documentaire FLCC: “What is ivermectin”

Video via Odysee

“Ontdek de waarheid over ivermectine in deze verhelderende documentaire. Regisseur Adrian Ursu reist terug in de tijd om de feiten te delen over de natuurlijke oorsprong van ivermectine en hoe het een Nobelprijs in de geneeskunde opleverde.”

Beelden uit de documentaire:

Pierre Kory: “Ik kan hier niet mee blijven doorgaan” – de video die de wereld over ging

Video Pierre Kory voor de Senaatscommissie: “I can’t keep doing this!”, videofragment van 8 minuten, volledige versie van 28 minuten of hier.

In een video die de wereld rond ging pleit Pierre Kory in een hoorzitting voor de Amerikaanse Senaat voor het gebruik van vroegbehandelingen.


Meer informatie

Onderzoeken

De vele voorbeelden van distributiecampagnes met ivermectine die hebben geleid tot een snelle daling van de morbiditeit en mortaliteit in de gehele populatie, wijzen erop dat een oraal middel dat werkzaam is in alle fasen van COVID-19 is geïdentificeerd.

Bron: Review of the Emerging Evidence Demonstrating the Efficacy of Ivermectin in the Prophylaxis and Treatment of COVID-19, American Journal of Therapeutics

Afbeelding uit presentatie Tess Lawrie (EBMC)
Video: IICC Conference April 2021 – Dr Tess Lawrie Presentation

Tot slot

“Leuk weetje” van Pierre Kory

Fun fact: Between 100-200 United States Congress Members (plus many of their staffers & family members) with COVID.. were treated by a colleague over the past 15 months with ivermectin & the I-MASK+ protocol at http://flccc.net. None have gone to hospital. Just sayin'
Bron: Pierre Kory op Twitter

Leuk weetje: Tussen de 100-200 Congresleden van de Verenigde Staten (plus veel van hun stafleden en familieleden) met COVID.. zijn de afgelopen 15 maanden door een collega behandeld met ivermectine & het I-MASK+ protocol op http://flccc.net. Geen van hen is naar het ziekenhuis gegaan. Ik zeg het maar.

Zie ook:

Wat is er aan de hand met ivermectine?

In de door miljoenen mensen bekeken documentaire “Een brief aan Andrew Hill” van 18 minuten wordt het verhaal verteld over een beslissing die grote gevolgen zou hebben voor het wereldwijde gebruik van het geneesmiddel ivermectine voor de behandeling van COVID-19.

Verder lezen

Organisatie die WHO adviseert: “Genoeg bewijsmateriaal om COVID-19-vaccins onveilig te verklaren voor menselijk gebruik”

Een groeiend aantal vooraanstaande wetenschappers en dokters van over de hele wereld waarschuwen sinds februari van 2020 voor de gevaren van COVID vaccins. Sinds het inenten is begonnen, zien zij hun vermoedens bevestigd in bevindingen van steeds meer onderzoekers en in de gerapporteerde bijwerkingen die optreden na vaccinatie. De E-BMC, een organisatie die de WHO adviseert, stelt dat er “meer dan genoeg bewijsmateriaal” is om de COVID-19-vaccins onveilig te verklaren voor menselijk gebruik.

Verder lezen