Organisatie die WHO adviseert: “Genoeg bewijsmateriaal om COVID-19-vaccins onveilig te verklaren voor menselijk gebruik”

Een groeiend aantal vooraanstaande wetenschappers en dokters van over de hele wereld waarschuwen sinds februari van 2020 voor de gevaren van COVID vaccins. Sinds het inenten is begonnen, zien zij hun vermoedens bevestigd in bevindingen van steeds meer onderzoekers en in de gerapporteerde bijwerkingen die optreden na vaccinatie. De E-BMC, een organisatie die de WHO adviseert, stelt dat er “meer dan genoeg bewijsmateriaal” is om de COVID-19-vaccins onveilig te verklaren voor menselijk gebruik.

Dit artikel is bijgewerkt op 22 april 2022

Context: In dit artikel gaat het over vaccins die feitelijk geen vaccins zijn.

Bevindingen

Verspreiding

Zo meldt eind mei 2021 onderzoeker Byram Bridle onder andere op basis van nieuw vrijgegeven Japanse data, dat – in tegenstelling tot traditionele vaccins – de geïnjecteerde stof van het COVID vaccin niet in de geïnjecteerde arm blijft. Uit deze zogenaamde bio-distributiestudie blijkt volgens de wetenschapper dat de nanodeeltjes van het vaccin in het hele lichaam terechtkomen.

Vertrouwelijke, via WOB-verzoek verkregen Japanse onderzoeksdata over de verspreiding (distributie) van zogenaamde mRNA LNP’s in de organen.

De wetenschapper die dit meldde is immunoloog Byram Bridle, een vaccinonderzoeker die vorig jaar een overheidssubsidie van $ 230.000 kreeg voor onderzoek naar de ontwikkeling van COVID-vaccins.

Ziekteverwekkend

Deze verspreiding door het hele lichaam is volgens de onderzoeker een probleem vanwege het spike-eiwit waar het vaccin voor codeert. “We weten al heel lang dat het spike eiwit een ziekteverwekkend eiwit is,” zegt de wetenschapper in een interview. “Het is een toxine. Het kan schade aanrichten in ons lichaam als het in omloop komt.”

Eierstokken

De Canadees vervolgt: “Het hoopt zich op zodra het in het bloed komt…in een aantal weefsels zoals de milt, het beenmerg, de lever, de bijnieren.. Wat mij vooral zorgen baart is dat het zich in hoge concentraties ophoopt in de eierstokken.”

“Ovaries”: het onderzoek laat volgens Byram Bridle zien dat het vaccin zich “in hoge concentraties ophoopt in de eierstokken”.
Stolling

Als het spike proteïne in de bloedsomloop komt, kan dat leiden tot stolling en bloedingen, zo stelt de wetenschapper:

“Nu hebben we duidelijk bewijs dat de vaccins die de cellen in onze deltaspieren dit eiwit laten maken, het vaccin zelf plus het eiwit komen in de bloedsomloop terecht.

Dit kan volgens de onderzoeker leiden tot stollingen en deze stollingen kunnen zorgen voor bloedingen en hartproblemen.

Hersenen

Het spike eiwit kan ook in de hersenen terechtkomen, zo vervolgt Bridle:

“Het eiwit kan ook de bloed-hersenbarrière passeren en neurologische schade veroorzaken. Daarom wordt het ook, in de fatale gevallen van bloedstolsels, vaak gezien in de hersenen.”

De onderzoeker concludeert: “We hebben een grote fout gemaakt.”

Citaten en video met de audio van het interview met Byram Bridle.

Update: mRNA blijft langer in lichaam dan verwacht

In 2022 verscheen een onderzoek van Katharina Röltgen et al in Cell (“Immune imprinting, breadth of variant recognition, and germinal center response in human SARS-CoV-2 infection and vaccination”).

Peter McCullough noemt de studie “verontrustend“:

Het onderzoek toont aan dat boodschapper ribonucleïnezuur (mRNA) uit het vaccin veel langer in het lichaam blijft dan verwacht.”

Het boodschapper-RNA is in de lymfeklieren nog maanden na de inname van het vaccin. Dit is bewezen” aldus Peter McCullough. “De vaccins verlaten het lichaam niet. Het wordt na 60 dagen in de lymfeklieren gevonden.”

Robert Malone is “verontrust“, “verbijsterd” en noemt het een “nachtmerrie” voor het volksgezondheidsbeleid:

Nu weten we dat het “mRNA” van de Pfizer/BioNTech en Moderna vaccins waarin het synthetische nucleotide pseudouridine verwerkt is, minstens 60 dagen na injectie aanwezig kan zijn.”

De vraag die me op dit moment het meest verontrust en verbijstert is waarom de biologische gevolgen van deze modificaties en de daarmee samenhangende klinische bijwerkingen niet grondig onderzocht zijn vóór de wijdverspreide toediening van willekeurige pseudouridine-incorporerende “mRNA”-achtige moleculen aan een wereldbevolking.

Update: “Het [duurt] waarschijnlijk maanden voordat het spike-eiwit […] uit het lichaam verdwenen is”

Peter McCullough: “Ik ben onder de indruk van het artikel dat Dr. Bruce Patterson in voordruk publiceerde en daarna presenteerde op de internationale COVID-19 top in Rome, Italië, in september 2021. Patterson toonde met de respiratoire infectie aan dat het S1 segment van het SARS-CoV-2 spike eiwit tot 15 maanden na de respiratoire infectie terug te vinden is in menselijke monocyten.

Omdat we weten dat het spike-eiwit cel- en weefselschade, bloedvatbeschadiging en bloedstolsels veroorzaakt, is het nu logisch dat hardnekkig spike-eiwit in het lichaam het “lang-COVID” syndroom verklaart, dat maanden na de respiratoire infectie kan aanhouden. Het is verontrustend als je bedenkt dat de COVID-19 vaccins er allemaal voor zorgen dat het lichaam in het menselijk lichaam volgens ontwerp grote hoeveelheden spike-eiwit tot expressie brengt en net als na de luchtweginfectie duurt het waarschijnlijk maanden voordat het spike-eiwit na elke injectie uit het lichaam verdwenen is.

Als opeenvolgende injecties, bijvoorbeeld, momenteel bij een immuungecompromitteerde persoon plaatsvinden, zouden er injecties zijn op de maanden 0, 1, 2, 6, en 12 daaropvolgend. Bij zo iemand zou het onmogelijk worden om een ophoping van het spike-eiwit in de hersenen, het hart, het beenmerg en andere weefsels te vermijden. Het is niet moeilijk voor te stellen, met alles wat we de laatste 18 maanden geleerd hebben, dat de vaccins, als ze op deze manier gebruikt worden, vrijwel zeker tot chronische ziekten zullen leiden.

Andere onderzoeken

Er zijn meer bevindingen van onderzoekers die de bezorgde vermoedens van wetenschappers bevestigen.

bloed

Zo is het door de cellen gemaakte potentieel schadelijke spike-eiwit bij een Havard onderzoek gevonden in het bloed van verpleegkundigen. In deze studie werd het bloed van deze mensen wekenlang onderzocht en vastgesteld dat het spike-eiwit wekenlang in het lichaam kon circuleren.

Hersenen

Een andere studie suggereert dat dit spike-eiwit de bloed-brein barrière kan passeren en zo schade kan toebrengen aan de hersenen.

Spike-eiwiT

Onderzoekers stellen dat het spike-eiwit zelf, dus zonder viraal RNA, schade kan veroorzaken, zoals:

Peter McCullough legt uit

Ook vermaard wetenschapper met de meeste publicaties ter wereld in zijn vakgebied Peter McCullough benadrukt dat het spike-eiwit zelf het probleem is: “In het hart veroorzaakt het myocarditis en hartschade. In de lever, veroorzaakt het leverschade, in de longen, longschade, in de nieren, nierschade.”

Complicatie

Hij voegt toe: “En heel belangrijk, het spike eiwit beschadigt endotheelcellen en veroorzaakt bloedstolling. Dus bloedstolling, de gevreesde complicatie van de infectie zelf, wordt nu veroorzaakt door het vaccin.” Peter McCullough concludeert: “Alles wat we over het vaccin te weten zijn gekomen sinds het is vrijgegeven is niet goed.”

Hart

Hij maakt zich grote zorgen: “We hebben grote problemen, zoals kinderen en jonge volwassenen die myocarditis ontwikkelen, ontsteking van het hart. Ik heb gisteren nog zo’n patiënt gezien, ” zegt McCullough. “Dit zijn bewezen gevallen. Dit is geen fabeltje. Dit is echt.”

WErkingsmechanisme

Dit is volgens McCullough het probleem: “Wel, het eerste element van dit alles is dat de vaccins zoals ze vandaag bestaan, hetzij boodschapper-RNA, hetzij adenoviraal DNA, het werkingsmechanisme niet veilig is. Het werkingsmechanisme levert een biologisch gevaar op.”

Ongecontroleerd

En dat zit hem volgens de wetenschapper in het feit, dat de vaccins het lichaam zelf het spike-eiwit laten aanmaken, het spike-eiwit dat zelf ziekteverwekkend is. Oftewel: “Dat wat het virus gevaarlijk maakt.” Waarom? McCullough legt uit: “Omdat het spike eiwit op een ongecontroleerde manier wordt geproduceerd. Het is niet zoals een tetanus injectie waar er maar een bepaalde hoeveelheid proteïne wordt geïnjecteerd.” Die productie van het spike-eiwit verschilt van mens tot mens: “Dit is een ongecontroleerde hoeveelheid spike-eiwit. Waarschijnlijk is elke persoon anders, dus kan er een [lagere] productie van zijn. Ze hebben heel weinig symptomen na het vaccin, ze zijn in orde.”


Bijwerkingen

De eerdere vermoedens worden niet alleen gestaafd door bevindingen van onderzoekers, maar ook door de aard en aantallen van de gerapporteerde opgetreden bijwerkingen die in verband worden gebracht met vaccinatie. Volgens wetenschappers als Peter McCullough zijn het aantallen die we in de geschiedenis nog nooit hebben gezien.

Bron: Bijwerkingen COVID vaccins gerapporteerd aan VAERS, data tot 23 juli 2021, OpenVAERS

Tabel: Bijwerkingen COVID vaccins op korte termijn (VK, EU, VS)

DodenBijwerkingenGevallenDatum
VK (Yellow Card)1.4701.059.307317.0257 juli
EU (EudraVigilance)18.9281.804.291721.51617 juli
VS (VAERS)10.9912.132.125463.2959 juli
Totaal31.3894.995.7231.501.836

Duizend procent meer bijwerkingen

Bron: Presentatie Jessica Rose voor de FDA

In een presentatie op 17 september voor de FDA stelde immunoloog Jessica Rose over het aantal bijwerkingen gerapporteerd aan VAERS:

“Er is een toename van meer dan duizend procent in het totale aantal bijwerkingen alleen al voor 2021 en 2021 is nog niet voorbij.”


Update (7 april 2022)

Volgens documenten die via de rechter zijn verkregen, meldde Pfizer op 28 februari 2021, 3 maanden na aanvang van de vaccinatiecampagne, op het moment dat er “ongeveer 126.212.580″ doses wereldwijd verscheept waren, aan de FDA dat zij extra mensen moesten inzetten vanwege “het grote aantal spontane meldingen van bijwerkingen“. Pfizer onderneemt volgens pagina 6 in het document “een veelvoud aan acties” om “om de grote toename van meldingen van ongewenste voorvallen te helpen verlichten”. Het gaat om honderden extra mensen: “Tot nu toe heeft Pfizer ongeveer 600 extra voltijdse medewerkers ( FTE’s) aan boord genomen. Elke maand komen er meer bij, met een verwacht totaal van meer dan 1.800 extra medewerkers tegen eind juni 2021.”

Bron: reissue_5.3.6-postmarketing-experience.pdf, PHMPT documents

Update 2 (7 april 2022)

In de bijlage van hetzelfde document wordt een “LIJST VAN ONGEWENSTE VOORVALLEN VAN BIJZONDER BELANG” vermeld met meer dan 1.200 van deze “ongewenste voorvallen van bijzonder belang”.


Bron: reissue_5.3.6-postmarketing-experience.pdf, PHMPT documents

Antilichaam-afhankelijke versterking (ADE)

Een van de belangrijkste mogelijke ziekten die op korte en lange termijn kan optreden is Antilichaam-afhankelijke versterking (Antibody Dependent Enhancement, ADE). Deze aandoening wordt al sinds februari van 2020 genoemd door wetenschappers van over de hele wereld met betrekking tot de COVID vaccins.

Dit is in het kort wat deze wetenschappers beweren:

  • Jarenlang is geprobeerd om een succesvol vaccin tegen coronavirussen te ontwikkelen. Zonder succes.
  • Een belangrijke reden voor het mislukken van deze dierenonderzoeken is ADE.
  • De vaccins veroorzaakten overgevoeligheid voor het coronavirus.

Ze halen diverse onderzoeken aan die dit zouden ondersteunen.

Zo konden bijvoorbeeld gevaccineerde muizen de ziekte ernstiger krijgen dan niet-gevaccineerde muizen.

Petitie aan de EMA

Petitie EMA

Voormalig vaccinontwikkelaar en vice-president van Pfizer, MIke Yeadon, en longarts Wolfgang Wodarg maakten in een petitie aan de EMA, de toezichthouder van de EU, hun zorgen bekend over ADE. Zij vatten het probleem van ADE als volgt samen:Als ADE bij een individu optreedt, kan zijn reactie op het virus erger zijn dan wanneer hij nooit antilichamen had ontwikkeld. Dit kan leiden tot een hyperinflammatoire reactie, een cytokinestorm en een algemene ontregeling van het immuunsysteem, waardoor het virus meer schade kan toebrengen aan onze longen en andere organen van ons lichaam.

Bovendien zijn nieuwe celtypes in ons lichaam nu vatbaar voor virusinfectie door de extra ingangsroute voor het virus. Uit vele studies blijkt dat ADE een hardnekkig probleem is bij coronavirussen in het algemeen, en in het bijzonder bij SARS-gerelateerde virussen.

ADE is een ernstig probleem gebleken bij coronavirusvaccins, en dit is de voornaamste reden waarom veel van dergelijke vaccins in de eerste in-vitro- of dierproeven zijn mislukt.


Onderzoekers: Informeer proefpersonen over risico ADE

Volgens een onderzoek van Timothy Cardozo van de Universiteit van New York en Ronald Veazy van de Universiteit van Tulane kunnen “COVID-19 vaccins die zijn ontworpen om neutraliserende antilichamen op te wekken, […] de ontvangers van het vaccin overgevoeliger maken voor ernstiger ziekte dan wanneer zij niet waren gevaccineerd.”

ADE kan maanden later optreden en kan dan geassocieerd worden met aandoeningen van de luchtwegen zoals COVID-19, zo zeggen de onderzoekers.

Geïnformeerde toestemming

Proefpersonen en patiënten hadden van dit “significante” risico van ADE op een duidelijke manier op de hoogte gebracht moeten worden om te voldoen aan de vereiste van geïnformeerde toestemming zo stellen de wetenschappers:

Het specifieke en significante COVID-19 risico van ADE had op een prominente en onafhankelijke wijze bekend moeten worden gemaakt aan de proefpersonen die momenteel aan onderzoeken met vaccins deelnemen, alsmede aan degenen die voor de onderzoeken worden gerekruteerd en aan toekomstige patiënten na goedkeuring van het vaccin, teneinde te voldoen aan de medisch-ethische norm van het begrijpen van de patiënt ten behoeve van geïnformeerde toestemming.


E-BMC: Onveilig voor menselijk gebruik

De onafhankelijke organisatie The Evidence-Based Medicine Consultancy, E-BMC, die o.a. de WHO adviseert, raadt op basis van de Yellow Card gegevens de Britse autoriteiten aan om de uitrol van de vaccinatie stop te zetten en een diepgaand onderzoek te verrichten.

Interview met Tess Lawrie van de E-BMC (video te bekijken via Rumble, YouTube, Odysee of BrendNewTube) van 15 augustus 2021 door Oracle Films.

Korte en lange termijn

In het E-BMC rapport van 9 juni 2021 wordt het onderzoek van de wetenschappers Seneff en Nigh aangehaald. Zij stellen dat we op lange termijn rekening moeten houden met de volgende mogelijke acute en lange termijn ziekten:

  • Pathogene priming, multisysteem ontstekingsziekten en auto-immuniteit
  • Allergische reacties en anafylaxie
  • Antilichaam-afhankelijke versterking (ADE)
  • Activering van latente virale infecties
  • Neurodegeneratie en prionziekten
  • Ontstaan van nieuwe varianten van SARS-CoV-2
  • Integratie van het spike-eiwitgen in het menselijk DNA

Bijwerkingen komen overeen met bevindingen onderzoekers

De E-BMC ziet dat de aan het Yellow Card System gerapporteerde bijwerkingen tot 26 mei 2021 overeenkomen met deze en in andere onderzoeken genoemde potentiële ziekten.

Yellow Card is het meldingensysteem van het Verenigd Koninkrijk

Genmutaties

Bovendien vragen de schrijvers van het E-BMC-rapport aandacht voor mogelijke genmutaties bij de ontvangers van de vaccins. Dit wordt namelijk gesuggereerd, zeggen de onderzoekers, “door het optreden van gewoonlijk uiterst zeldzame genetische aandoeningen, zoals Paroxysmal Extreme Pain Disorder (PEPD)”.

Kern

Kern van het probleem is het spike-eiwit, stellen ook zij vast:

Het is nu duidelijk dat deze producten in de bloedbaan toxisch zijn voor de mens.

Onveilig

De rapporteurs vervolgen:

De MHRA heeft nu meer dan genoeg bewijsmateriaal via het Yellow Card-systeem om de COVID-19-vaccins onveilig te verklaren voor menselijk gebruik.

Hulp voor getroffenen

De E-BMC adviseert om voorbereidingen te treffen om de “humanitaire inspanningen op te voeren” om degenen die schade hebben geleden door de vaccins bij te staan.

Succesvolle behandelingen

Er zijn succesvolle behandelingen van dit letsel mogelijk, zo schrijven de rapporteurs “aangezien het mechanisme voor schade door de vaccins gelijkaardig lijkt te zijn aan dat van COVID-19 zelf” daarom “[moet] er een beroep worden gedaan op talrijke internationale artsen en wetenschappers met expertise in de succesvolle behandeling van COVID-19.”

Zie ook: