Onderzoeker over resultaten Japans onderzoek: “We hebben een grote fout gemaakt”

Eind mei 2021 immunoloog Byram Bridle, een vaccinonderzoeker die vorig jaar een overheidssubsidie van $ 230.000 kreeg voor onderzoek naar de ontwikkeling van COVID-vaccins, onder andere op basis van nieuw vrijgegeven Japanse data, dat het vaccin niet in de geïnjecteerde arm blijft. Uit deze zogenaamde bio-distributiestudie blijkt volgens de wetenschapper dat de nanodeeltjes van het vaccin in het hele lichaam terechtkomen. Deze verspreiding door het hele lichaam is volgens onderzoeker Byram Bridle een probleem vanwege het spike-eiwit waar het vaccin voor codeert.

Video met audio

Video met de audio van het interview met Byram Bridle.
Citaten

“We weten al heel lang dat het spike eiwit een ziekteverwekkend eiwit is. Het is een toxine. Het kan schade aanrichten in ons lichaam als het in omloop komt.”

Vertrouwelijke, via WOB-verzoek verkregen Japanse onderzoeksdata over de verspreiding (distributie) van zogenaamde mRNA LNP’s in de organen.
Eierstokken

Het hoopt zich op zodra het in het bloed komt…in een aantal weefsels zoals de milt, het beenmerg, de lever, de bijnieren.. Wat mij vooral zorgen baart is dat het zich in hoge concentraties ophoopt in de eierstokken.”

Stolling

“Nu hebben we duidelijk bewijs dat de vaccins die de cellen in onze deltaspieren dit eiwit laten maken, het vaccin zelf plus het eiwit komen in de bloedsomloop terecht. Wanneer het spike-eiwit in de bloedsomloop komt, kan het zich binden aan de receptoren op onze bloedplaatjes en de cellen die onze bloedvaten bekleden. Wanneer dat gebeurt, kan het twee dingen doen: het kan de bloedplaatjes doen samenklonteren en dat kan leiden tot stolling. Dat is precies waarom we stollingsstoornissen zien in verband met deze vaccins. Het kan ook leiden tot bloedingen. En natuurlijk, als het hart erbij betrokken is, is het een belangrijk onderdeel van het cardiovasculaire systeem. Het is waarom we hartproblemen zien.”

Hersenen

“Het eiwit kan ook de bloed-hersenbarrière passeren en neurologische schade veroorzaken. Daarom wordt het ook, in de fatale gevallen van bloedstolsels, vaak gezien in de hersenen.”

“We hebben een grote fout gemaakt.”

Bron: Interview Alex Pierson, 28 mei 2021