Peter McCullough: Dit is ongekend

Volgens de meest gepubliceerde wetenschapper in zijn vakgebied in de geschiedenis hebben we nog nooit in de historie zoveel bijwerkingen gezien bij een medisch product.

Dit artikel is bijgewerkt op 18 juli 2021

Bron: Sterfte gerapporteerd aan VAERS 1990 tot 9 juli 2021, OpenVAERS

“Dit is ongekend” zegt arts en vermaard wetenschapper Peter McCullough over de aan VAERS gerapporteerde cijfers over bijwerkingen na COVID vaccins.


Peter A. McCullough, MD, MPH, FACP, FACC, FAHA, FCRSA, FCCP, FNKF, FNLA, is hoogleraar geneeskunde aan Texas A & M College of Medicine., gecertificeerd in interne geneeskunde, hart- en vaatziekten en klinische lipidologie. Hij behandelt gevorderde patiënten met veel voorkomende medische problemen, waaronder hart- en nierziekten, lipidenstoornissen en diabetes.

Peter McCullough is de meest gepubliceerde wetenschapper in de geschiedenis van zijn vakgebied en heeft breed gepubliceerd over een scala van onderwerpen in de geneeskunde met meer dan 1000 publicaties en meer dan 600 citaten in de National Library of Medicine, Hij is oprichter en voorzitter van de Cardiorenal Society of America. Zijn werk is verschenen in de New England Journal of Medicine, Journal of the American Medical Association, Lancet, British Medical Journal en andere vooraanstaande tijdschriften over de hele wereld. Hij is hoofdredacteur van Cardiorenal Medicine, Reviews in Cardiovascular Medicine en senior associate editor van het American Journal of Cardiology. Hij zit in de redactieraden van meerdere gespecialiseerde tijdschriften.

Peter McCullough is een expert geworden op het gebied van COVID-19 en is auteur van 35 peer-reviewed publicaties over SARS-CoV2-infectie. McCullough werd in augustus 2020 hoofdauteur van een studie gepubliceerd in het American Journal of Medicine, waarin de bestaande, reeds goedgekeurde en beschikbare geneesmiddelen werden opgesomd die succes hadden getoond bij de behandeling van Covid-19-patiënten. Dit is het meest gedownloade paper in de geschiedenis van het American Journal of Medicine. De vervolgstudie schreef hij samen met 56 auteurs die veel ervaring hadden in het behandelen van patiënten met COVID-19 verscheen in december 2020 in Reviews in Cardiovascular Medicine. Het vormt de basis voor de COVID-gids voor vroegbehandeling van de American Association of Physician and Surgeons (AAPS) en is miljoenen keren gedownload en gebruikt.

Op 19 november 2020 getuigde Peter McCullough voor de US Senate Committee on Homeland Security and Governmental Affairs over vroegtijdige ambulante behandeling van hoog-risico patiënten met COVID-19. Op 10 maart 2021 getuigde hij voor de Texas Senate HHS Committee.


“Een typisch nieuw medicijn krijgt bij ongeveer 5 sterfgevallen, onverklaarbare sterfgevallen, een zogenaamde een zogenaamde “black box” waarschuwing, uw luisteraars zouden het op TV zien, waarin staat dat het de dood kan veroorzaken,” zegt Peter McCullough in een interview met Alex Newman. “En dan wordt het bij ongeveer 50 sterfgevallen van de markt gehaald.”

Bij de varkensgriep in 1976 veroorzaakte het vaccin ongeveer 500 gevallen van verlamming. Er waren toen 40 miljoen mensen gevaccineerd. “Het programma werd beëindigd,” zegt Peter McCullough in een interview met John Leake. “Bij 25 doden.”

Video: vraaggesprek Peter McCullough met John Leake

Peter McCullough geïnterviewd door John Leake (klik voor de video die opent in een nieuw venster)

“Het originele Wuhan spike eiwit is uitgestorven”

“Er zijn nu papers, geschreven door prominente wetenschappers, die oproepen tot een wereldwijde stopzetting van het programma. Er zijn prominente virologen, velen van hen, waaronder Nobelprijswinnaars, die hebben gezegd, luister. Als we mensen vaccineren en we creëren een zeer smalle, onvolledige band van immuniteit – wat het vaccin is. De vaccins zijn allemaal gericht op de originele Wuhan spike proteïne. Wat allang verdwenen is. Dat is uitgestorven. Patiënten worden gevaccineerd tegen iets dat niet eens meer bestaat. Dat Wuhan spike eiwit is verdwenen.”

“Ik ben buitengewoon bezorgd”

“Ik heb een veiligheidsrapport ingevuld over een patiënt die bloedstolsels had ontwikkeld na een van de vaccins van Pfizer of Moderna, en ik zeg u, het duurde een half uur om het te doen, het waren vele pagina’s, en op elke pagina stond: Waarschuwing. Federale overtreding. Strafbaar met zware boetes en straffen als ik een rapport vervalst heb. Al die duizenden Amerikanen die gestorven zijn door het vaccin en ziekenhuisopnames in de database, zijn denk ik echt. En ze zijn veel hoger dan alles wat we ooit hebben gezien. En als een dokter, en als een burger, ben ik buitengewoon bezorgd over het vaccin.

Het vaccincentrum hier aan het eind van de straat staat leeg. Ik rij er elke dag langs. Amerikanen weten het, ze praten met elkaar, het vaccin is niet veilig. En nu is er een poging, de belanghebbenden van het vaccin willen kinderen zonder ouderlijk toezicht, en nu willen ze in de kerk zijn. Amerikanen, en mensen wereldwijd, zouden buitengewoon gealarmeerd moeten zijn.”

“De vaccintechnologie produceert het gevaarlijke Wuhan spike-eiwit zelf

“Voordat een vaccin ooit bij een zwangere vrouw wordt geïnjecteerd, is het waarschijnlijk al tientallen jaren getest voordat we het bij een zwangere vrouw uitproberen. We zouden nooit zomaar een gloednieuwe technologie gebruiken die nog nooit is getest – en we weten dat de vaccintechnologie het gevaarlijke spike-eiwit produceert, het Wuhan spike-eiwit, de spicule op de bal van het virus zelf, dat de bloedvaten beschadigt en bloedstolling veroorzaakt. En dat doen ze allemaal. We zouden dat nooit in het lichaam van een zwangere vrouw injecteren.

Amerikanen moeten begrijpen, dat er iets heel erg mis is, wat er aan de hand is. Wat er nu gaande is in de wereld, zijn voorbeelden, zijn duidelijke voorbeelden, van wandaden die op zo’n hoog niveau plaatsvinden. Het groepsdenken gaat zo consequent en overweldigend de verkeerde kant op, dat mensen op een buitengewone manier schade wordt berokkend.”

Meer van Peter McCullough:
85 procent sterfgevallen te voorkomen met vroegbehandeling


Meer cijfers

30 jaar

Volgens de gegevens van VAERS van 13 juni 2021 is het aantal gerapporteerde sterfgevallen door de COVID vaccins groter dan het gecombineerde aantal gerapporteerde sterfgevallen door andere vaccins in de afgelopen 30 jaar . In die tijd zijn meer dan 4 miljard dosissen gegeven.

Topje van de ijsberg

Deze VAERS cijfers vormen het topje van de ijsberg. Volgens het Lazarus Report, een studie van Harvard, wordt minder dan 1% van de bijwerkingen van vaccins gemeld.

Amerika (VAERS)

Tijdstip van overlijden

Volgens de cijfers van 18 juni 2021 vond

 • 23% van deze sterfgevallen plaats binnen 48 uur na vaccinatie,
 • 16% binnen 24 uur en
 • 38% bij mensen die binnen 48 uur na vaccinatie ziek werden.

Kinderen

De gegevens van deze datum voor 12 tot 17-jarigen laten het volgende zien:

Nederland (Lareb)

 • Cijfers  tot en met 4 juli 2021
 • 93.453 meldingen met 498.983 vermoede bijwerkingen.
 • 448 doden waarvan 51 personen onder de 65 jaar.

Verenigd Koninkrijk (Yellow Card)

 • Gerapporteerd tot 23 juni 2021
 • 1.007.253 bijwerkingen waarvan
 • 1.403 doden

Naar schatting wordt slechts 10% van de ernstige reacties en tussen de 2 en 4% van de niet-ernstige reacties gemeld.

Bron: GOV.UK

Grafiek: via Yellow Card gerapporteerd aantal doden na vaccinatie in de afgelopen 10 jaar

Via Yellow Card gerapporteerd aantal doden na vaccinatie in de afgelopen 10 jaar.
Context: In het seizoen 2019-20 zijn in het hele Verenigd Koninkrijk meer dan 14 miljoen volwassenen en kinderen ingeënt tegen griep naast o.a. de tientallen verschillende dosissen vaccinaties die aan kinderen worden gegeven.

The Evidence-Based Medicine Consultancy zegt in een brief aan de MRHA over deze cijfers:

De MHRA heeft via het Yellow Card-systeem nu meer dan genoeg bewijsmateriaal om de COVID-19-vaccins onveilig te verklaren voor menselijk gebruik.

Video: analyse Tessa Lawrie (EBMC) Yellow Card rapportage

Yellow Card Report June 21

EU (EudraVigilance)

 • 1.687.527 bijwerkingen waarvan
 • 837.588 ernstig en
 • 17.503 doden

Video: impact COVID vaccins op sterfte

Video gepubliceerd op 13 mei 2021, opent in nieuw venster via Odysee (of via Invidious of YouTube)

Een animatie van Joel Smalley over het effect van COVID vaccins op de sterftecijfers van landen wereldwijd.


“We hebben een grote fout gemaakt”

Een groeiend aantal vooraanstaande wetenschappers en dokters van over de hele wereld waarschuwen sinds de zomer van 2020 voor de gevaren van de COVID vaccins.

Zo meld immunoloog Byram Bridle eind mei 2021 op basis van nieuw vrijgegeven Japanse data, dat het vaccin niet in de geïnjecteerde arm blijft. Het door het lichaam aangemaakte spike eiwit komt in het bloed terecht en verspreidt zich door het hele lichaam.

Hij bevestigt, wat talloze wetenschappers over de hele wereld al sinds mei 2020 beweren.

Binnenkort op Feiten.net.